Veckans 9 Sämst Klädda Kändisar!

Vi upphör aldrig att förvånas över hur vissa kändisar verkar sakna all form av stilkänsla. Den här veckan har bjudit på några riktiga bottennapp som får oss att rysa bara vid tanken av dom. Mickey Rourke matchar sitt omgjorda ansikte med västen som gud glömde. Jade Jagger som hamnade på "Veckans bäst klädda" härom veckan förtjänar nu en plats på "Veckans sämst klädda". Vi hoppas att det är en engångsföreteelse! Vi tror att ni kommer att hålla med oss om att den som har blivit etta verkligen förtjänar det.....
9. Engelska societetstjejen Victoria Hervey verkar ha bestämt sig för att visa mesta urringning möjligt men det här var att gå lite väl långt. Hur Victoria kan röra sig i den här klänningen som släpar långt ner i marken är en annan fråga.
8. Jade Jagger, dotter till Rolling Stones-sångaren Mick Jagger och modellen Bianca Jagger, borde hålla sig till sin hippiechica stil. Det här känns verkligen urtantigt!
7. Skådisen Rosamund Pike byxor passar allra bäst på en clown och tillsammans med den beigea västen blir det inte bättre...
6. Det talas om Alessandra Torresani som en kommande, het skådis men då får hon allt se till att skärpa till klädseln. De här jättetrosorna är allt annat än smickrande och ni ska vara glada över att ni slipper se hur de ser ut bakifrån!
5. Är glamourmodellen Bianca Gascoigne en blivande Jordan? Att döma av den taskiga klädsmaken känns det så.... Den här rosa byxdressen får Bianca att se ut som en jättebebis!
4. Tim Burton fru, skådisen Helena Bonham Carter, klär sig alltid excentriskt men oftast med ett riktigt risigt resultat.
3. TV-stjärnan och glamourmodellen Jordan, aka Katie Price, valde att skippa byxor eller kjol till det här leopardmönstrade linnet och bestämde sig helt enkelt för att det är en miniklänning. Vulgärt!
2. Hjälp! Skådisen Mickey Rourke ser verkligen läskig ut i sitt stela, sönderopererade ansikte och den ljusgröna brokadvästen med kedjor förstärker det hemska intrycket!
Bildbyrå: WENN.com
1. VECKANS SÄMST KLÄDDA Den här veckans etta är ingen mindre än påskkärringen eller engelska konstnären Grayson Perry som är mannen som valde att gå ut och mingla i den här utstyrseln...
Publicerad 12 Juli 2009 18:25
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Sämst klädda kändisar m.m.

+9
22 Apr. 18:53
547

Bildserie - Kändisar som väljer denim

+9
24 Feb. 13:12
794

Kändisar med sina hundar

+9
13 Nov. 2017 07:47
2692

De bäst och sämst klädda kändisarna på MTV:s European Music Awards 2017

Håller ni med eller inte?

+4
14 Sep. 2017 19:51
869

Märkestofflor av Givenchy! Men wazup med de blåa strumporna Justin?

Justin Bieber ses lämna gudstjänsten i Beverly Hills

+9
3 Maj 2017 21:27
1
1059

Hur tänkte de nu?

Väldigt märkliga kreationer....

+2
26 Apr. 2017 21:00
343

Njae, det här var väl inte så lyckat Kelly Osbourne?

Kelly Osbourne får noll stilpoäng här