Några höjdpunkter från intervjun i The Hollywood Report med Kardashians

I oktober firar "Keeping Up With the Kardashians" 10 år!
Inför premiären pratade The Hollywood Reporter med familjen om hur showen började och mycket annat. Här kommer några av höjdpunkterna från intervjun.

1. Innan showen fick heta "Keeping Up With the Kardashians" var följande förslag på tapeten: The Kardashians: Krazy With a K, Living Kardashian och Krazy Kardashians.

2. Kris Jenner kom på KUWTK, trots att Caitlyn Jenner berättar i sina memoarer att det var hon. Kris säger: "Det är så absurt. Jag är inte säker på vad motivationen var för henne (Caitlyn) att säga något sådant. Kanske borde någon påminna henne om att den heter "Keeping Up With the Kardashians".

3. Khloé ville inte göra en "Khloé & Lamar spin-off". Hon berättar: "Jag ville aldrig göra Khloé & Lamar. Min före detta make ville däremot och han sålde det till E!"
Khloé säger att hon lät det hända för att hon ville att han skulle vara glad. Men sedan var det hon som avbröt den för det blev alldeles för mycket.

4. Kim berättar att hon kunde ha avbrutit bröllopet till Kris Humphries. Till och med producenterna hade sagt: "Du verkar inte glad. Du behöver inte gå igenom med det här". Kris erbjöd också Kim att avbryta det hela och att hon skulle ta hand om det. Men Kim nappade inte på erbjudandet och gifte sig i alla fall även om det inte höll särskilt länge.

5. Kourtney gömde sig i badrummet under säsong ett för att gråta utan att någon hörde. Hon grät så tyst hon kunde då micken fortfarande var på. Hon säger också att en av de svåraste sakerna hon har gjort var när hon berättade om uppbrottet mellan henne och Scott.

6. Kim är väldigt engagerad i KUWTK men vill till varje pris undvika att prata om Kanyes problem. Hon vill prata om sig själv och inte om Kanye. Kris stöttar Kim i detta och säger att Kanye har inte tid eller någon önskan om att vara med i showen.

Det går att läsa hela intervjun på The Hollywood Reporter.
Publicerad 17 Aug 06:18
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+9
Idag 14:49
974

Bildspecial: Sämst klädda på AMA 2017

+9
Igår 11:26
2388

Kändisarnas tänder har inte alltid sett strålande ut!

Se före och efter bilderna!

+9
17 Nov 18:43
222

Skådisarna till serien "Runaways" på premiären i Hollywood

Marvel-serien kommer snart till Sverige, se den grymma trailern här!

+9
16 Nov 14:18
443

Kändisarna anländer till premiären för den omtalade filmen "The Shape of Water"

Passa på och se trailern till filmen! Sverigepremiär februari 2018!