Kändisar som har blåst av sitt bröllop

Julia Roberts
WENN.com
Julia Roberts och Kiefer Sutherland blev kära under filminspelningen av 1990's Flatliners. De två började dejta efter att Julia blåste av förlovningen till Dylan McDermott och Kiefer Sutherland skilde sig från Camelia Kath.
De förberedde bröllopet till juni 1991 men endast 3 dagar innan så avblåstes bröllopet. Det var på Julias initiativ. Samma dag som bröllopet skulle äga rum sågs Julia med Kiefers co-star i Lost Boys, Jason Patric. De hade en kort romans. Källa Popsugar.
Lady Gaga och Taylor Kinney började dejta 2011 efter att de hade träffats på inspelningen till musikvideon "You and I". De förlovade sig på Alla Hjärtans Dag 2015 där Lady Gaga fick en hjärtformad diamantförlovningsring. Men de två bröt upp i juli 2016 och nu dejtar Lady Gaga agenten Christian Carino. Källa Popsugar.
Att Mariah Carey och James Packer hade börjat dejta fotograferades juni 2015 i Italien. De förlovade sig januari 2016 och hon fick en 35-karat diamantförlovningsring. Mariah hade redan köpt klänning och förberett för ett litet bröllop.
Tyvärr blev bröllopet aldrig av och de två gjorde slut i oktober 2016. Mariah's talesperson meddelade till ET att paret inte hade setts sedan de bråkade i Grekland, september 2016.
Sheryl Crow och Lance Armstrong förlovade sig 2005 efter att ha dejtat i närmare 2 år. Men ett år senare bröt de förlovningen. Lance's representant sa till People att de efter ett mycket svårt beslut bestämt sig för att separera. Sheryl hade redan provat bröllopklänningar och paret delade en ranch i Austin, Texas, där de hade planerat att bo efter vigseln.
Big Sean Naya Rivera
WENN.com
Big Sean och Naya Rivera förlovade sig oktober 2013 efter att ha dejtat i sex månader. Det var meningen att de skulle gifta sig i juli 2014 men de gjorde slut endast två månader innan. Seans talesperson meddelade att Sean hade tagit det tuffa beslutet att avboka bröllopet. Det gick då rykten om att han ska ha varit otrogen men talespersonen nekade detta skriver Popsugar.
Även om inte Naya gifte sig med Big Sean så gick hon fram till altaret med Ryan Dorsey istället, samma datum, juli 2014, som det var tänkt att hon skulle ha gift sig med Big Sean. De två fick en son ett år senare men i november 2016 skildes paret. Sedan dess har hon setts dejta David Spade och Big Sean dejtar Jhené Aiko.
Iggy Azalea Nick Young
WENN.com
NBA stjärnan Nick Young och rapparen Iggy Azalea förlovade sig på hans 30-årsfest i juni 2015. Nick hade själv designat den jättestora ringen som kostade över 4 miljoner kronor och Iggy hade köpt bröllopsklänning by Giorgio Armani.
Året efter delade på sig och saker blev ännu mer otrevliga när Iggy på en övervakningsfilm från sitt hem såg hur Nick var otrogen mot henne, skriver Popsugar.
Kat Von D Deadmau5
WENN.com
Kat Von D och Deadmau5 började dejta i september 2012. De gjorde kort slut efter två månader för att sedan bli ihop igen och förlovade sig då i december via Twitter. Deadmau5, hans riktiga namn är Joel Zimmerman, skrev på Twitter: "Jag kan inte vänta till jul så....Katherine Von Drachenberg, vill du gifta dig med mig?", tillsammans med en bild av förlovningsringen.
Popsugar skriver att de hade planerat ett bröllop med undervattenstema men delade på sig juni 2013. Kat anklagade Deadmau5 under flera tillfällen för att ha varit otrogen vilket han sedan bekräftade att han hade varit under den tiden som de hade gjort slut.
Publicerad 8 Juli 2017 11:27
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändis bröllop m.m.

+6
5 Dec. 18:44
2103

Nick Jonas och Priyanka Chopra har gift sig!

Paret har släppt några bilder från brölloppet och det ser magiskt ut!

+1
3 Dec. 11:23
707

Malin Åkerman har gift sig!

Malin Åkerman och Jack Donnelly gifte sig i Mexico!

+1
30 Nov. 18:34
1068

Quentin Tarantino har gift sig!

Harvey Weinstein var värd på förlovningsfesten men syntes inte till under bröllopet.

21 Nov. 11:34
909

Mandy Moore är gift!

Musikern gifte sig med Taylor Goldsmithin i en liten ceremoni.

2 Okt. 19:17
1009

Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig.

De ska ha gift sig redan förra månaden, rapporterar TMZ.

17 Sep. 08:34
3429

Hailey Baldwin kommenterar bröllopsryktet!

Under fredagen rapporterade People att Justin Bieber och Hailey Baldwin har gift sig.

17 Juli 14:21
857

David Hasselhoff gifter sig

Tredje gången gillt för ”Baywatch” - stjärnan.

+2
2 Juli 06:34
1645

Kaley Cuoco är gift!

Big Bang Theory har gift sig med Karl Cook.

+2
25 Juni 09:03
1022

Janni Delér och Jon Olsson är gifta!

Hade en lyxig bröllopsfest i Marbella som pågick i dagar!