De dyraste kändisbröllopen någonsin!

När du tänker på ditt drömbröllop, varför inte gå hela vägen som våra favoritkändisar? Vissa av de har spenderat flera miljoner kronor på deras stora dag. Klicka på bilden för att se 10 Kändispar som har spenderat en förmögenhet på deras bröllopsdag!
Prince William kate middleton white wedding dress red army uniform blue sash  expensive wedding
10. De mest blygsamma är Victoria Beckham och David Beckham spenderade bara 5 miljoner på deras bröllop. De gifte sig i ett slott i Dublin och satt på en varsin tron i röd sammet. Victoria bar även en krona i guld och diamater!
Salma Hayek and François-Henri Pinault burgundy one shouldered dress tuxedo  expensive wedding
9. Brad Pitt och Jennifer Aniston spenderade lite över 6 miljoner på deras bröllop i Malibu. Bland gästerna fanns Cameron Diaz, Salma Hayek, Courtney Cox och David Schwimmer. Deras natt slutade med en magisk fyrverkerishow.
paul mccartney black suit black shirt heather mills red strapless dress red lipstick  expensive wedding
8. Donald Trump spenderade lite över 6 miljoner kronor på sitt bröllop tillsammans med Melania Knauss. Hennes Christian Dior klänning kostade ca 700.000 kronor. De byggde till och med upp en kopia av Versailles på Donalds Mar-a-Lago Estate i Palm Beach.
Christina Aguilera and her husband Jordan Bratman grey jeans black shirt white shawl  expensive wedding
7. Catherine Zeta-Jones och Micheal Douglas betalade ca 10 miljoner kronor för att gifta sig. De planerade en magisk kväll och skickade ut inbjudningar med osynligt bläck till sina gäster. De gifte sig på New Yorks Plaza Hotell och Catherine bar en diamanttiara.
katie holmes tom cruis black satin dress black satin suit expensive wedding
6. Madonna gifte sig med Guy Ritchie för ca 10 miljoner kronor. De bokade alla rum på Scotlands Skibo Castle till sina gäster och Madonna bar en vintageklänning som en gång ägdes av prinsessan Grace Kelly.
Madonna and Guy Ritchie black satin dress blonde waves  expensive wedding
5. Cruise och Katie Holmes betalade ca 13 miljoner kronor för sitt bröllop i ett slott utanför Rom, Italien. Katies klänning var designad speciellt för henne av Giorgio Armani. Opera sångaren Andrea Bocelli uppträdde och på gästlistan fanns A-listare som Jennifer Lopez, Will Smith och Beckhams!
Catherine Zeta-Jones and Michael Douglas mulitcolored dress glasses white shirt  expensive wedding
4. Christina Aguilera och Jordan Bratman spenderade ca 13 miljoner kronor på deras bröllop. Christina bar en klänning från Christian Lacroix för en halv miljon kronor och de gifte sig i ett tält dekorerat med vita rosor, silver och kristaller.
Donald Trump and Melania Knauss black strapless dress  expensive wedding
3. Pengar kan inte köpa kärlek, eftersom att det här paret inte höll. Heather Mills och Paul McCartney spenderade 20 miljoner kronor på deras bröllop på Irland. Deras fest inkluderade en parad, vegetarisk mat och fyrverkerier.
BRAD PITT and JENNIFER ANISTON white grecian dress long golden hair  expensive wedding
2. Salma Hayek gifte sig med den franska miljardären François-Henri Pinault i en 20 miljoner kronors ceremoni i Venice. Salmas klänning var en Balenciaga och de hade en maskeradbal med Bono som uppträdande.
David Beckham and Victoria Beckham grey strapless dress black belt  expensive wedding
Bildbyrå: WENN.com
1. Kate Middleton och Prince William gifte sig förra året och det är uträknat att de spenderade nästan 500 miljoner kronor på deras bröllop. Med nästan 1900 gäster som t.ex. Beckhams och Elton John, en designerklänning och flera miljoner tv-tittare är det här det dyraste bröllopet.
Publicerad 27 Mars 2012 12:11
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Kändis bröllop

+9
19 Maj 13:45
1248

Bildserie - De bästa kungliga bröllopsklänningarna genom tiderna!

Idag är det Kändis bröllop i England för Prins Harry och Meghan Markle !
Det firar vi genom att ta en titt på de vackraste brudklänningarna genom tiderna!

26 Apr. 15:34
559

Richard Gere har gift sig!

Richard Gere och hans flickvän Alejandra Silva har blivit man och fru!

18 Apr. 15:32
1139

Richard Gere ska gifta sig!

Det blir tredje gången gillt för stjärnan.

+2
5 Feb. 15:10
345

John Stamos har gift sig!

Bara timmar innan bröllopet blev paret utsatta för rån!

+1
9 Jan. 08:34
1942

Gwyneth Paltrow ska gifta sig!

Efter skillsmässan från Chris Martin är stjärnan redo att ge äktenskap en till chans!

+2
5 Jan. 21:32
125

Ellen Page har gift sig!

Ellen Page har gift sig med sin Flickvän Emma Portner. Juno delade en bild på instagram på parets händer med varsin ring på fingret och skev " Jag är överlycklig över att få kalla denna enastående kvinna min fru!"
Grattis till paret