Isabella Löwengrips nystart!

Det har varit en tuff period för entreprenören Isabella Löwengrip, 29. Hin har mött flera motgångar de senaste månaderna. Efter hennes flytt till New York fick ställas in på grund av pengabrist i företaget blev hon tvungen att avskeda anställda för att slippa gå i konkurs. Hon förlorade även en del kunder och samarbeten när det kom fram att hennes besöksstatistik var missvisande.
Förra hösten spelades dokumentären Flip Side in och där berättar Löwengrip om hur hon fått ändra hela sitt liv och tvingats sälja sitt lyxhus.


– Det är okej att förändras, att sälja mitt hus och börja någon annanstans. Ha något mindre och minska mina kostnader, för jag började där. Så jag är inte van vid att ha allt det här. Men jag är alltid orolig att teamet inte tror på mig längre, att de tänker att: ”Isabella ändrar sig hela tiden, hon tar för mycket risker, hon vet inte vad hon ska göra eller hur hon ska lyckas med den här stora affären”. Jag är rädd att de ger upp, säger Löwengrip.
Nu väljer Löwengrip att satsa på en nystart efter den tuffa perioden. På sin blogg öppnar hon upp och berättar hur hon tillbringade fredagen med sin exman Odd, som hon har barnen Sally och Gillis med.

”Jag är så tacksam över att kunna umgås såhär en fredagskväll med barn och ex-man. Om några veckor går dessutom mitt flyttlass och då kommer vi bo ännu närmare varandra. Perfekt”.

Hon skriver också att hon valde att inte flytta in till de centrala delarna av Stockholm på grund av sina läsare, något som var hennes plan från början.
”Jag valde faktiskt bort planen med att bo i stan (tack vare er) och istället köpte jag ett litet mindre hus i Hersby på Lidingö istället för Elfvik där jag bor nu. Det är underbart med naturen där ute men mörkret har också gjort mig rädd. Nya huset ligger lite tryggare till, jag blev direkt kär när jag klev innan för dörren”.
Publicerad 10 Feb. 10:12
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Isabella Löwengrip m.m.

Idag 12:18
71

Tv-serien Vänner är tillbaka!

Jennifer Aniston och HBO avslöjar nyheten.

+1
20 Feb. 17:43
856

Ben Affleck ångrar sin skilsmässa!

Stjärnan talar ut om skilsmässan och sina alkoholproblem.

20 Feb. 15:32
433

Rapparen Pop Smoke död!

Skjuten till döds i sitt hem.

+2
20 Feb. 10:32
1391

Ashley Grahams ärliga bild!

Visar upp sin kropp efter graviditeten.

+1
19 Feb. 17:04
1933

Hayden Panettiere misshandlad igen!

Hennes pojkvän Brian Hickerson har gripits.

+1
19 Feb. 10:34
843

Britney Spears till sjukhus!

Stjärnan har skadat foten.

18 Feb. 13:19
1532

Justin Bieber berättar om sin stormiga relation med Selena Gomez!

Selena har tidigare anklagat Justin för psykisk misshandel under deras relation. Nu berättar Justin själv om deras stormiga förhållande.

+1
17 Feb. 17:02
600

Amy Schumer pratar mer om sin gravidkamp!

Det var i januari som stjärnan avslöjade att hon och maken Chris genomgår IVF.
Nu väljer Amy att uppdatera sina följare om parets gravidkamp - för att ge andra stöd och styrka.

+1
17 Feb. 13:32
1081

Kenza Zouiten hyllas efter sin ärliga bild!

Kenza delade med sig av helt oretuscherade bilder på sig själv.
Nu hyllas hon av tusentals följare.