Vän eller fiende?! Top 6 Hollywood Frenemies!

Vissa vänskapsband håller för evigt och andra har ett utgångsdatum som inte går att ignorera! Om ni följde reality-showen The Hills, vet ni att bästa vännerna Lauren Conrad och Heidi Montag, inte längre kommer överrens. Under serien höll de sakta på att glida ifrån varandra och det var en tid då de verkligen hatade varandra! Och vem kan glömma det största bitchbråket i Hollywood mellan Paris Hilton och Nicole Richie? De var en gång i tiden oskiljaktiga! Nu verkar det som om de har löst sina gamla problem, men kommer de vara vänner för livet? Spana in vår Top 6 Hollywood Frenemies!
NICOLE RICHIE och PARIS HILTON vit spetsklänning silverskor blont hår rosa lång klänning blont hår
1. Paris Hilton och Nicole Richie, är de vänner eller fiender?
Heidi Montag och Lauren Conrad vit och blå halterneck klänning silverskor rosa klänning guldskor blont hår
2. Vi tror tyvärr att Heidi Montag och Lauren Conrad vänskap är förlorad för alltid!
Courteney Cox och Jennifer Aniston svart klänning brunt hår blont hår armband
3. Bli aldrig tillsammans med din bästa väns ex, eller ännu värre, sno inte din bästa väns make! Det är precis vad Denise Richards gjorde och vi förstår att Heather Locklear nu hatar sin föredetta bästa vän!
Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker svart klänning långa ärmar svarta skor svart blommig klänning blont vågigt hår blond page
4. Låt er inte luras! Sarah Jessica Parker och Kim Cattrall är kanske bästa vänner i "Sex and the City", men i verkliga livet står de inte ut med varandra! Rykten säger att bråket handlar om pengar och att Kim ska ha blivit arg för att Sarah tjänar mer pengar än henne, trots att Kim's roll är lika viktig! Därför kände hon sig underskattad!
Heather Locklear vit top blont hår neutralt smink denise richards ljus stickad tröja brunt långt vågigt hår guldörhängen
5. Courteney Cox och Jennifer Aniston blev vänner under inspelningen av "Vänner". Men när Courteney spenderade för mycket tid tillsammans med hennes "Cougar Town" kollegor samtidigt som hon var gift (med separerad) med David Arquette, blev Jen arg (flashbacks från hennes uppbrott med Brad)! och deras vänskap försvann i bråket!
Kelly Osbourne Christina Aguilera svart klänning blont hår persikofärgade läppar svart vit prikig klänning blont hår röda läppar
Bildbyrå: WENN.com
6. Kelly Osbourne och Christina Aguilera är nog de största fienderna i Hollywood! Och dreas bråk har vait långt och riktigt bitichigt!
Publicerad 17 Aug. 2011 19:16
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
+1
15 Maj 08:12
656

Margot Kidder har dött!

Margot Kidder, som spelade Lois Lane i ”Stålmannen, blev 69 år.

14 Maj 15:34
459

Spotify slutar tipsa om R Kellys musik.

Kampenjen ”Mute R Kelly” vill uppmana till att bojkotta den amerikanska artisten efter fler anklagelser om sexuella övergrepp.

+9
12 Maj 20:14
1268

Bildserie - Kändisar över 40 som är snyggare än någonsin - Utan smink!

Det är inte många kändisar som får åldrandet att se enkelt ut. Vissa ser inte ut att åldras en dag – även när de inte använder smink!

+1
11 Maj 08:43
1802

Nu talar Georgina Champan för första gången ut om tiden efter Metoo.

Ceorgina Chapman är gift med Harvey Weinsteins och berättar att hon inte varit ute på fem månader efter anklagelserna mot filmproducenten.

+4
27 Apr. 15:32
1281

Skådespelare som inte ville kyssa sina motspelare

Många skulle älska att få kyssa Hollywood skådisar men det finns stjärnor som är raka motsatsen, även om det inneburit att de har riskerat jobbet.

+2
24 Apr. 15:34
2
2049

Så mycket tjänar några av våra favoritkändisar.

Parade Magazine publicerade 2017 års lönecheckar som några av våra kändisar får casha in.