Hollywoodkändisar som egentligen heter något annat

Olivia Wilde
WENN.com
Olivia Wildes riktiga namn är egentligen Olivia Cockburn Wilde. Olivia säger att hon valde endast Wilde då hon avguda Oscar Wilde och det kändes helt rätt. The Observer skriver att hon då inte tänkte på ordet som ett sexigt adjektiv vilket andra har påpekat.
Reese Witherspoon har fler namn. Hon heter Laura Jeanne Reese Witherspoon.
Bruno Mars
WENN.com
Bruno Mars riktiga namn är Peter Gene Hernandez. Bruno har berättat till Rap Up att han fick smeknamnet Bruno av sin pappa då han var ett knubbigt barn. Taget från en känd kraftig brottare som hette Bruno Sammartino. Efternamnet Mars kom från att flera tjejer tyckte att han "inte var från denna värld".
Katy Perry
WENN.com
Katy Perry bytte namn från Katheryn Hudson för att inte bli misstagen för skådisen Kate Hudson. Perry var hennes mammas efternamn.
Natalie Portman
WENN.com
Neta-Lee Hershlag är Natalie Portmans riktiga namn. Portman kommer från hennes mormor.
Joaquin Phoenix
WENN.com
Joaquin Rafael Bottom var hans riktiga namn tills hans föräldrar bytte efternamnet till Phoenix under slutet av 70-talet.
Kit Harington
WENN.com
Kit Harington riktiga namn är Christopher Catesby Harington. Kit visste in förrän han blev 11 år att han egentligen hette Christopher. Han berättar till Glamour att hans föräldrar nog kände på sig att han ville vara en "Kit" men att namnet Christopher var en tradition. Catesby har han kvar som mellannamn.
Jamie Foxx
WENN.com
Eric Marlon Bishop är hans riktiga namn. Jamie berättade på The David Letterman show att under hans standup komiker karriär märkte han att det fanns så få kvinnliga komiker att de alltid fick en tid på scenen. Då bestämde han sig för att byta till ett unisex namn. Så när de skulle ropa upp näste man på tur sa de: "Jamie Foxx, var är hon?". Vilket på Jamie steg fram och sa: "Nej broder, det är jag". Efter showerna fick han stående ovationer.
Prins Harry
WENN.com
Prins Harry är ingen Harry utan en Henry Charles Albert David!
Calvin Harris
WENN.com
Namn: Adam Richard Wiles. När sångaren Calvin Harris från Skottland gjorde sin första soullåt ville han ha ett mer "rasneutralt" namn. I en intervju med Shortlist berättade han att han inte ville att folk skulle veta om han var vit eller svart. Sen blev namnet kvar.
Brad Pitt
WENN.com
William Bradley Pitt heter skådisen Brad Pitt egentligen.
Lorde
WENN.com
Lordes riktiga namn: Ella Marija Lani Yelich-O'Connor. Var kommer då Lorde ifrån? Lorde berättade till Interview att hon alltid älskat aristokrater och kungligheter. Namnet Lord har hon alltid gillat men ville ha en mer feminin touch på det och lade därför till ett e.
Rihanna
WENN.com
Hela namnet är Robyn Rihanna Fenty. När någon ropar Robyn så lyssnar hon berättar hon till Rolling Stone.
Lady Gaga
WENN.com
Riktiga namn: Stefani Joanne Angelina Germanotta. Lady Gaga kommer från att hennes musikproducent jämförde hennes röst med låten Radio Ga Ga från Queen av Freddie Mercury. En dag sms:ade han henne och Radio Ga Ga blev Lady Gaga by autocorrect. Då svarade Lady Gaga: "That's it".
Miley Cyrus
WENN.com
Miley Cyrus är en egentligen en Destiny Hope Cyrus. Namnet Miley kommer från att hon alltid blev kalla Smiley när hon var liten då hon alltid hade ett stort leende. Hon bytte namn till Miley Ray Cyrus 2009.
John Legend
WENN.com
Riktiga namn: John Roger Stephens
Winona Ryder
WENN.com
Winona Ryder heter egentligen Winona Laura Horowitz
Alicia Keys
WENN.com
Alicia Keys riktiga namn är Alicia Augello Cook
Ludacris
WENN.com
Ludacris riktiga namn: Christopher Brian Bridges
Publicerad 28 Okt. 2017 10:56
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywoodkändis m.m.

18 Maj 08:45
249

Taylor Swift stalker blev dömd till 6 månaders fängelse!

+1
15 Maj 08:12
645

Margot Kidder har dött!

Margot Kidder, som spelade Lois Lane i ”Stålmannen, blev 69 år.

14 Maj 15:34
448

Spotify slutar tipsa om R Kellys musik.

Kampenjen ”Mute R Kelly” vill uppmana till att bojkotta den amerikanska artisten efter fler anklagelser om sexuella övergrepp.

+9
12 Maj 20:14
1255

Bildserie - Kändisar över 40 som är snyggare än någonsin - Utan smink!

Det är inte många kändisar som får åldrandet att se enkelt ut. Vissa ser inte ut att åldras en dag – även när de inte använder smink!

+1
11 Maj 08:43
1781

Nu talar Georgina Champan för första gången ut om tiden efter Metoo.

Ceorgina Chapman är gift med Harvey Weinsteins och berättar att hon inte varit ute på fem månader efter anklagelserna mot filmproducenten.

+4
27 Apr. 15:32
1278

Skådespelare som inte ville kyssa sina motspelare

Många skulle älska att få kyssa Hollywood skådisar men det finns stjärnor som är raka motsatsen, även om det inneburit att de har riskerat jobbet.

+2
24 Apr. 15:34
2
2046

Så mycket tjänar några av våra favoritkändisar.

Parade Magazine publicerade 2017 års lönecheckar som några av våra kändisar får casha in.