Dagens bloggare: Kändisfrisören Kate Lee

Det gick fort när Kate Lee väl började att dra igång bloggandet ordentligt, och hon gör det som en virvelvind. Hon kommer från Sundsvall men har nu tagit Stockholm med storm. Dagens bloggare fixar frisyren på kändisarna, är stylist och verkar inte sakta ner än på ett tag!

Vad handlar din blogg om? Om mitt liv i Stockholm som egen företagare, frisör och stylist med en kundkrets bestående av många kända personer. Jag ger er även godbitarna ur mitt liv bestående av mode, uteliv, galen Shopping och alla grymma människor jag ständigt möter.

Vilka kändisar har du haft i frisörstolen? Eddie Razaz och Rabih Jaber, artisterna som tillsammans skapar gruppen Rebound samt Reza från Idol. Jag får heller inte glömma journalisten, författaren och PR-proffset Linda Skugge, Simon Leisjö som vann ?Anna Anka söker assistent?, bloggarna Paow, Peter08, Daniel Paris, Rosanna Charles, Gaybloggaren Amir, DennisM, Meral Tasbas mfl. Och såklart charmiga Herbert, sångaren i Maskinen.

Vad har du för projekt på gång framöver? Jag började ganska nyligen att skriva min första bok! Klyshigt va? Men det blir inte vilken bok som helst. Det blir ingen ?må bra bok? eller en självbiografi. Det enda jag vill säga är att ni aldrig sett något liknande tidigare! Jag hyr också stol som frisör på Salong Svartensgatan 7, frilansar som hår- och modestylist samt make-up artist till tv, tidningar, modevisningar m.m vilket tar upp mycket tid. Har också två projekt liggandes i luften och som jag väntar på ska få explodera fram men än så länge vill jag hålla det lite osagt. Och just det! Jag har börjat jobba för Cafe Opera i Stockholm! Varje söndag hittar ni mig rännandes där som klubbvärdinna.

I vad finner du inspiration till bloggen? Bloggen är en reklampelare för vem jag är och vad jag gör vilket har bidragit med att jag är mer engagerad i att göra det jag brinner för med mitt jobb och liv. Så man kan väl enkelt säga att jag lever för min karriär som dels också innebär publicitet för mig. Det kan vara allt från att tacka ja till spännande jobb med kända personer, att gå på rätt nattklubb för kvällen, hänga på rätt ställen och shoppa rätt saker. Samtidigt så sätter jag mig egna lilla touch på allt jag gör så jag tror att många inspireras vidare vilket är, ursäkta språket, jävligt roligt och tillfredställande.

Roligaste som hänt tack vare bloggen? Allt! Jag blir lika glad varje gång någonting nytt händer som jag vet har med bloggen att göra. Alla roliga saker man får gå på, människor jag får träffa, saker jag får jobba med och göra, läsarmail jag får och för att inte glömma alla fina komplimanger! Jag blir både glad och generad samtidigt som jag inte fattar att det är mig man pratar om/med. Men jag tror att det är bra att känna så, så att man inte tar sig vatten över huvudet. Just nu skulle jag vilja säga att nomineringen till "Årets nykomling i bloggvärlden" är roligast. Det är en sån himla ära!

Ålder: 21 år
Bor: Södermalm i Stockholm
Gör: Egen företagare, frisör och modestylist
Civilstatus: Singel
Intressen: Studera trender, second hand shoppa, resa och upptäcka nya ställen, nattklubba och dansa. Får heller inte glömma mitt nyaste intresse: träna!

Spana in Kates blogg här! Har du tips på någon blogg du tycker förtjänar lite extra uppmärksamhet och som skulle passa in under Dagens bloggare? Maila redaktionen: emma@posh24.se
Kate Lee
Kate goes Fashion!
Kate Lee
Kate!
Kate Lee
Kate!
Kate Lee
Kate!
Kate Lee
Kate!
Kate Lee
Visst är hon snygg i sina glasögon!
Publicerad 4 Feb. 2011 15:04
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Dagens bloggare

8 Feb. 2016 17:26
545

Veckans blogg - Annawii!

Läs mer om veckans blogg, Annawii, och varför vi tycker det är en blogg som är värd att lyfta fram

1 Feb. 2016 11:00
26579

Veckans blogg - OHMYGOSSIP

Läs mer om veckans blogg OHMYGOSSIP - bloggen som följs av miljoner!

+4
23 Sep. 2011 13:35
710

Vilken bloggerska över trettio är bäst?

Vi läser alla möjliga bloggar, allt från stilikoner på tretton år till sköna gubbar på sextio...

+1
19 Sep. 2011 13:42
1212

Nikeisha Andersson är den coolaste bruden!

Som vi skrev i söndags så var Blog Awards i år en rätt så färglös gala...

+5
12 Maj 2011 18:01
700

Vad gör du i sommar? - Ellen Swalander

Ni känner igen henne från "Dagens bloggare"...

+5
20 Apr. 2011 16:03
515

Dagens bloggare: Ellen!

Ellen är tjejen från Jönköping som tagit bloggvärlden med storm...

+5
31 Jan. 2011 15:36
699

Dani är Dagens bloggare!

Hon har tävlat i Miss World 2010, jobbar för välgörenhet och du känner igen henne från Darins Musikvideo Lovekiller...

+2
18 Dec. 2010 16:57
330

Tyra- inte den vanliga bloggbruden!

Tyra Sjöstedt är inte bara en bloggare med en otroligt stor och hängiven läskrets, hon har också med ett eget framgångsrikt smyckesföretag, är Modell och hittar varje vecka på nya tokigheter i succéshowen "Kenza och Tyra show"...

+5
17 Dec. 2010 16:34
448

Mira och Thilda Berglind är Dagens bloggare!

Mira och Thilda Berglind är de två otroligt vackra bloggarna som nyligen landade jobbet som moderedaktörer för sajten Devote...

+4
15 Dec. 2010 16:23
658

Spider Chick är Dagens bloggare!

Moa Allansson är det otroligt populära bloggaren från Skövde kallad Spider Chick...