Brad och Angelina stäms på fem miljoner kronor

Brad Pitt
WENN.com
Innan Brad Pitt och Angelina Jolie separerade beställde de ett belysningsprojekt till sitt slott i Provence. Men designern, Odile Soudant, säger att de inte har betalat för sig.

Odile säger att de inte skrev ett kontrakt för arbetet men att hon fakturerade månadsvis till paret. Men plötsligt slutade inbetalningarna att komma och det har drivit hennes företag mot konkurs.

Hon avbröt då samarbetet varpå Brad Pitt ska ha skrivit till henne:
”Jag vet inte hur saker och ting går till i Frankrike, men i USA går inte vänner till attack mot vänner. Jag har inte varit något annat än ett fan till ditt arbete. Anfall inte. Låt oss avsluta projektet och vara stolta över det. Arbetet är för bra för att det ska sluta i dålig ton. Livet är för kort, min vän”.
Brad ska också ha uppmanat henne att inte slösa tid på rättsliga åtgärder rapporterar Aftonbladet. Han menade att hon skulle fortsätta sitt arbete som vanligt så skulle resten lösa sig.

Efter denna tvist så lämnade Brad över arbetet till en kollega och Odile vill nu få upprättelse och stämmer paret på fem miljoner kronor. Hon säger till The Guardian:
– Jag är en konstnär och det här är mitt jobb. När någon försöker stjäla mitt arbete så blir det något annat. Det här är väldigt smärtsamt för mig.

The Guardian skriver att Brad Pitt och Angelina Jolie behåller slottet som de använder till att producera vin och olivolja, trots skilsmässan.
Publicerad 21 Aug 06:43
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Hollywood kändisar m.m.

+1
Idag 06:47
426

Kim Kardashian planerar att "tona ner" sina nakenbilder

+9
Igår 09:58
829

Bildspecial: Kändisarna på Londonpremiären av "Kingsman: The Golden Circle"

Actionkomedin har Sverigepremiär den 22 september

+1
Igår 06:57
738

Se det nya grymma introt till "Keeping Up With The Kardashians" inför deras 10-årsjubileum!

Kardashians gör en ny modern version av första säsongens intro tio år senare, se den här!