Brad och Angelina stäms på fem miljoner kronor

Brad Pitt
WENN.com
Innan Brad Pitt och Angelina Jolie separerade beställde de ett belysningsprojekt till sitt slott i Provence. Men designern, Odile Soudant, säger att de inte har betalat för sig.

Odile säger att de inte skrev ett kontrakt för arbetet men att hon fakturerade månadsvis till paret. Men plötsligt slutade inbetalningarna att komma och det har drivit hennes företag mot konkurs.

Hon avbröt då samarbetet varpå Brad Pitt ska ha skrivit till henne:
”Jag vet inte hur saker och ting går till i Frankrike, men i USA går inte vänner till attack mot vänner. Jag har inte varit något annat än ett fan till ditt arbete. Anfall inte. Låt oss avsluta projektet och vara stolta över det. Arbetet är för bra för att det ska sluta i dålig ton. Livet är för kort, min vän”.
Brad ska också ha uppmanat henne att inte slösa tid på rättsliga åtgärder rapporterar Aftonbladet. Han menade att hon skulle fortsätta sitt arbete som vanligt så skulle resten lösa sig.

Efter denna tvist så lämnade Brad över arbetet till en kollega och Odile vill nu få upprättelse och stämmer paret på fem miljoner kronor. Hon säger till The Guardian:
– Jag är en konstnär och det här är mitt jobb. När någon försöker stjäla mitt arbete så blir det något annat. Det här är väldigt smärtsamt för mig.

The Guardian skriver att Brad Pitt och Angelina Jolie behåller slottet som de använder till att producera vin och olivolja, trots skilsmässan.
Publicerad 21 Aug 06:43
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.
Mer om:

mer Hollywood kändisar m.m.

+9
Idag 14:49
979

Bildspecial: Sämst klädda på AMA 2017

+9
Igår 11:26
2391

Kändisarnas tänder har inte alltid sett strålande ut!

Se före och efter bilderna!

+9
17 Nov 18:43
222

Skådisarna till serien "Runaways" på premiären i Hollywood

Marvel-serien kommer snart till Sverige, se den grymma trailern här!

+9
16 Nov 14:18
443

Kändisarna anländer till premiären för den omtalade filmen "The Shape of Water"

Passa på och se trailern till filmen! Sverigepremiär februari 2018!