Bianca Ingrosso oroar sig för smärtorna hon känner i brösten

Bianca Ingrosso
Instagram
Bianca Ingrosso , 22, bloggaren och tv-profilen, berättar på sin blogg om sin oro för smärtorna hon känner i brösten.

På bloggen skriver hon:
"Jag vaknade med värk i brösten i morse för er som undrar. Senaste veckan har de vuxit med en hel storlek och de börjar typ bli för stora nu haha, fattar ingenting, Phillipe klagar då inte haha. Kan kanske ha och göra med att jag precis haft mens men såhär mycket brukar de inte växa… (och nej jag är inte gravid) men de gör konstant ont, kliar och är ömma".

Hon fortsätter och förklarar mer ingående:
"Förut kunde jag ta hela handen runt brösten men nu är de helt omöjligt + att de är konstant styva och sådär för hårt styva så det gör ont om ens tröjan nuddar haha, någon måste känna igen sig!?!".

Flera av hennes läsare har kommenterat hennes inlägg och en av dem skriver:
"Jag minns att jag kunde få sådär innan/under mens i 18-års åldern och yngre men de gav sig när man blev lite äldre. Efter det har jag enbart upplevt det som gravid. Hur som är det ju ngt med hormonerna".

En annan skriver:
"Exakt samma sak hända mig förra sommaren! Mina växte två kupstorlekar på en vecka, tog massa graviditetstest och grejer men var inte gravid. Var till och med till sjukhuset men de sa bara att det är sånt som händer ibland. Mina bröst har även stannat så stora så du får vänja dig bara haha! Slutade göra ont efter typ två veckor men åt värktabletter under den tiden för att överleva".

I ett tidigare hyllat inlägg, se ovan bild, har Bianca Ingrosso skrivit: "Varför ska man skämmas över bröstvårtor? Alla har bröstvårtor och det är det mest naturliga som finns. Så till alla er som nämner mina bröstvårtor i vart och vartannat inlägg jag gör, ni kan sluta nu för jag älskar mina bröst".
Publicerad 1 Aug 12:22
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Svenska bloggare m.m.

18 Okt 06:21
509

Svenska kvinnors vittnesmål om sexuella trakasserier!

Nätkampanjen Me Too kräver att män tar ansvar för sina handlingar

+1
21 Sep 08:53
538

Calle Schulman och flickvännen Sandhra Johnsson har gjort matchande tatuering

Är det cheesy med matchande kärlekstatuering?