Den här veckans bäst klädda kändisar!

Nu när det äntligen håller på att bli vår och sommar så växlar säsongerna även i modebranschen. Detta gör att det har blivit en hel del nytt och roligt på modefronten att titta på den senaste tiden. Kolla in det bästa från några av våra största fashionistas såsom Mollie King, Olivia Palermo och Camilla Belle!
Mollie King Bäst klädda
9. Mollie King fixar det här med att vara ledigt chic på ett perfekt sätt! Vi älskar hatten, väskan och jeansdetaljerna!
Ginnifer Goodwin bäst klädda
8. Vi älskar Ginnifer Goodwin enkla och söta stil. Se och lär tjejer, blått och svart kan matchas ihop! Skorna och väskan är verkligen pricken över i när det gäller den här outfiten!
Maggie Gyllenhaal Bäst klädda
7. Maggie Gyllenhaal vet hur man klär sig för att imponera och samtidigt vara annorlunda. Några satte henne på "sämst klädda listan" i den här looken, men vi håller med Vogue! Mönstret på den här outfiten är riktigt snyggt!
Katy Perry Bäst klädda
6. Katy Perry kör på en figursydd och sexig look när hon hon går på New Yorks gator. Solglasögonen gör hela outfiten perfekt!
Camilla Belle Bäst klädda
5. Camilla Belle vet hur man ska klä sig på festival och hon är så snygg i den här lilla söta klänningen kombinerat med topp och kraftiga stövlar! Snyggt jobbat!
Malin Åkerman Bäst klädda
4. Malin Akerman såg så vacker ute i den här blå cocktailklänningen! Vi hoppas verkligen att hon behåller sitt långa hår. Vilken succé!
Mena Suvari Malin Åkerman
3. Mena Suvari såg fantastisk ut i den här söta looken som vem som helst kan kopiera!
Olivia Palermo Malin Åkerman
2. Den ultimata fashionistan! Olivia Palermo är på vår lista nästan varenda vecka och hon blir bara bättre och bättre! Allt med den är outfiten är ursnyggt!
Daisy Lowe Malin Åkerman
Bildbyrå: WENN.com
1. Daisy Lowe bar den perfekta sommarklänningen under en premiär i London förra veckan och den här looken inspirerar oss verkligen inför sommaren. Underbar!
Publicerad 19 Apr. 2010 17:00
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Solglasögon m.m.

+9
16 Juni 2018 21:31
498

Bildserie - Kändisarna som väljer solglasögon!

+1
16 Mars 2018 11:34
2851

Kylie Jenner visar upp sin väskgarderob!

Just precis! En garderob endast för hennes väskor!

+9
4 Feb. 2018 18:44
644

Kändisars Hansväskor

21 Dec. 2017 08:31
1154

Anna Kendrick spenderade 1000 dollar på ett par skor!

Anna Kendrick var tvungen att spendera en hel månadshyra på ett par skor!