Minnesvärda Oscarstal!

Inte nog med att skådespelare måste ge sitt allt i sina filmer för att kunna bli nominerade till en Oscars staty, utan de har även pressen på sig att leverera ett spektakulärt tal om de vinner! Detta tycks nästan vara svårare än att lyckas bli nominerad!

Här är några minnesvärda Oscars tal!
Angelina Jolie Oscars
Angeline Jolie tog med sig sin bror till galan. Inte nog med att de så gott som hånglade på Röda mattan, utan sedan när Angelina tog emot sitt pris säger hon till alla att hon är 'bara så kär i sin bror just nu!'. Ganska minnesvärdt!
Sally Field Oscars
Sally Field spenderade mesta delen av tiden på scenen med att pusta och flåsa och påstod att det kändes bättre att vinna en andra gång än det hade gjort den första! Hon avslutade sedan med att påstå att man 'kan inte förneka faktum att ni verkligen gillar mig nu, eller hur'!'
James Cameron
Posh24.se kändisskvaller
Adrien Brody
När Adrien Brody kom upp på scenen tog han sig friheten att omfamna Halle Berry, som presenterat priset till honom. Men det var inte nog med en kram tyckte Brody, utan ger henne även en blöt puss framför alla! Både Berry och publiken var mållösa!
Marlon Brando (as Don Vito Corleone)
När legenden Marlon Brando skulle ta emot sitt pris valde han att istället skicka fram Amerikanska urinvånare rättsaktivisten Sacheen Littlefeather. Iklädd hennes traditionella indian utstyrsel tog hon tillfället i akt att protestera emot hur Hollywood framställde urinvånare i filmer.
Greer Garson Oscars
Posh24.se kändisskvaller
Michael Moore Oscars
Ett annat politiskt tal var det som Michael Moore gav när hans film Bowling for Columbine vann. Han fick lika många glädjerop som folk som buade honom. Hans kritik var fokuserat mot dåvarande presidenten George W. Bush.
Cuba Gooding Jr. Oscars
Cuba Gooding Jr. tal är nog ett av de finaste! Hans sanna glädje var omöjlig att missa. När han skulle gå av scenen utbrister han hur mycket han älskar alla! Han fick stående ovationer!
Glen Hansard Oscars
Glen Hansard och Markéta Irglová intog scenen båda två när de skulle hålla sitt tacktal. Oturligt nog började musiken spela direkt efter att Hansard's tal var slut och överröstade stackars Irglová helt! Som tur var såg värden Jon Stewart till att Irglová fick komma tillbaka upp på scenen och hålla sitt tal efter pausen!
Roberto Benigni Oscars
När Roberto Benigni vann sitt pris ville han inte inta scenen på ett naturligt och normalt sätt, utan istället klättrade han upp på publiksstolarna och skuttade fram till scenen genom publiken! Så snart han nådde scenen skrek och skrattade han som ett litet barn. Det är roligt när kändisar öppet visar sina känslor!
Jack Palance Oscars
Bildbyrå: WENN.com
Jack Palance är en riktig tuffing! När han som 73-åring tog emot sin första Oscar bevisade han sin styrka genom att göra fem snygga armhävningar!
Publicerad 27 Feb 2011 15:36
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+4
28 Apr 16:49
1533

Eh, vad tittar ni egentligen på?

Det gäller att se till så att allting är på rätt plats...

+7
28 Apr 14:43
849

Kändistätt på Tribecas filmfestival!

New Yorks filmfestival har i veckan invaderats av coola Hollywood kändisar

+2
26 Apr 08:25
68

De ska spela Simon och Pumpaa i nya lejonkungen!

Komikerna sägs ha knipit rollerna

+2
25 Apr 22:12
96

Christina Ricci strålar i silver!

Visst är Christina Ricci fin i silverklänning?

+2
6 Apr 20:26
176

Cobie Smulders glittrar i silver!

Cobie Smulders strålar i sin fina Klänning

+2
3 Apr 20:40
363

Snyggt Demi Lovato!

Fin klänning Demi Lovato