Minnesvärda Oscarstal!

Inte nog med att skådespelare måste ge sitt allt i sina filmer för att kunna bli nominerade till en Oscars staty, utan de har även pressen på sig att leverera ett spektakulärt tal om de vinner! Detta tycks nästan vara svårare än att lyckas bli nominerad!

Här är några minnesvärda Oscars tal!
Angelina Jolie Oscars
Angeline Jolie tog med sig sin bror till galan. Inte nog med att de så gott som hånglade på Röda mattan, utan sedan när Angelina tog emot sitt pris säger hon till alla att hon är 'bara så kär i sin bror just nu!'. Ganska minnesvärdt!
Sally Field Oscars
Sally Field spenderade mesta delen av tiden på scenen med att pusta och flåsa och påstod att det kändes bättre att vinna en andra gång än det hade gjort den första! Hon avslutade sedan med att påstå att man 'kan inte förneka faktum att ni verkligen gillar mig nu, eller hur'!'
James Cameron
Posh24.se kändisskvaller
Adrien Brody
När Adrien Brody kom upp på scenen tog han sig friheten att omfamna Halle Berry, som presenterat priset till honom. Men det var inte nog med en kram tyckte Brody, utan ger henne även en blöt puss framför alla! Både Berry och publiken var mållösa!
Marlon Brando (as Don Vito Corleone)
När legenden Marlon Brando skulle ta emot sitt pris valde han att istället skicka fram Amerikanska urinvånare rättsaktivisten Sacheen Littlefeather. Iklädd hennes traditionella indian utstyrsel tog hon tillfället i akt att protestera emot hur Hollywood framställde urinvånare i filmer.
Greer Garson Oscars
Posh24.se kändisskvaller
Michael Moore Oscars
Ett annat politiskt tal var det som Michael Moore gav när hans film Bowling for Columbine vann. Han fick lika många glädjerop som folk som buade honom. Hans kritik var fokuserat mot dåvarande presidenten George W. Bush.
Cuba Gooding Jr. Oscars
Cuba Gooding Jr. tal är nog ett av de finaste! Hans sanna glädje var omöjlig att missa. När han skulle gå av scenen utbrister han hur mycket han älskar alla! Han fick stående ovationer!
Glen Hansard Oscars
Glen Hansard och Markéta Irglová intog scenen båda två när de skulle hålla sitt tacktal. Oturligt nog började musiken spela direkt efter att Hansard's tal var slut och överröstade stackars Irglová helt! Som tur var såg värden Jon Stewart till att Irglová fick komma tillbaka upp på scenen och hålla sitt tal efter pausen!
Roberto Benigni Oscars
När Roberto Benigni vann sitt pris ville han inte inta scenen på ett naturligt och normalt sätt, utan istället klättrade han upp på publiksstolarna och skuttade fram till scenen genom publiken! Så snart han nådde scenen skrek och skrattade han som ett litet barn. Det är roligt när kändisar öppet visar sina känslor!
Jack Palance Oscars
Bildbyrå: WENN.com
Jack Palance är en riktig tuffing! När han som 73-åring tog emot sin första Oscar bevisade han sin styrka genom att göra fem snygga armhävningar!
Publicerad 27 Feb. 2011 15:36
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywood kändisar m.m.

+9
22 Maj 21:34
412

Bildserie - 2018 Billboard Music Awards

+1
15 Maj 08:12
663

Margot Kidder har dött!

Margot Kidder, som spelade Lois Lane i ”Stålmannen, blev 69 år.

14 Maj 15:34
463

Spotify slutar tipsa om R Kellys musik.

Kampenjen ”Mute R Kelly” vill uppmana till att bojkotta den amerikanska artisten efter fler anklagelser om sexuella övergrepp.

+9
12 Maj 20:14
1290

Bildserie - Kändisar över 40 som är snyggare än någonsin - Utan smink!

Det är inte många kändisar som får åldrandet att se enkelt ut. Vissa ser inte ut att åldras en dag – även när de inte använder smink!

+1
11 Maj 08:43
1813

Nu talar Georgina Champan för första gången ut om tiden efter Metoo.

Ceorgina Chapman är gift med Harvey Weinsteins och berättar att hon inte varit ute på fem månader efter anklagelserna mot filmproducenten.

+9
9 Maj 15:59
1271

De bästa från årets Met Gala

Här är våra favoriter!